Saltar ao contido principal

Publicacións

Mostrando publicacións desta data: marzo 17, 2020

A cociñar!!!

Bos días clase!! como foron eses arcos da vella? estou desexando velos e facer a nosa pequena exposición. A tarefa de hoxe vai ser colocar un mandil e ...a cociñar!!!!   Deixovos unha receita moi fácil dun biscoito que triunfa na miña casa, pero vós podedes facer o que queirades, galletas, magdalenas, tartas....ou unha comida rica. Empezamos. Ingredientes : 4 ovos. 1 vaso de azuvre( 250g aprox) 1 vaso e medio de fariña (375g aprox) 200 ml de tona (nata) 1 sobre de fermento (royal) un pouco de manteiga para o molde. fideos de chocolate (opcional) Preparación: en primeiro lugar bate os ovos co azucre, engádelle a tona e mestura ben. Vai botando a fariña e o fermento pouco a pouco sen deixar de remexer.Cando esté unha masa homoxénea, e dicir todo igual, bótalle uns pouco fideos de chocolate, a gusto do consumidor. Avisa a mamá ou papá para que quente o forno a 180 grados. segundo paso: unta o molde onde vaias facer o biscoito cun pouco de manteiga. Bótalle a masa que fixeche